Programming

Return to the programming website


Event Room Schedule for Intensive: Tickle Me Silly II and Play Party

Generated: Mon Feb 27 17:48:30 EST 2017

Room Schedules for all public sessions.

See also this full, the bios (short), the description (short), the timeslots (short), the tracks (short), the tracks by time (short), or the grid.

Click on the (Feedback) tag to give us feedback on a particular scheduled event.

 


Rotunda

Intros, Icebreakers & NegotiationP.E.T.E.(m), GRLeeGeneral SkillsSun 10:00 AM1hr(Feedback)
Body Exploration and Bondage TechniquesP.E.T.E., GRLee(m)—General SkillsSun 11:00 AM2hr(Feedback)
Break for LunchSocialSun 1:00 PM1hr 30min(Feedback)
Re-entryP.E.T.E., GRLee(m)—General SkillsSun 2:30 PM30min(Feedback)
Tools, Torture and the MindfuckP.E.T.E.(m), GRLeeGeneral SkillsSun 3:00 PM2hr(Feedback)
Dinner BreakSocialSun 5:00 PM2hr(Feedback)
NELA Play Party & ShenanigansEVENTSun 7:00 PM5hr(Feedback)