Programming

Return to the programming website


Event Room Schedule for Intensive: Tickle Me Silly: A Seriously Kinky Weekend

Generated: Mon Apr 24 22:57:40 EDT 2017

Room Schedules for all public sessions.

See also this full, the bios (short), the description (short), the timeslots (short), the tracks (short), the tracks by time (short), or the grid.

 


637

A Guide to Communications and NegotiationsP.E.T.E., GRLeeGeneral SkillsFri 7:00 PM2hr 30min
Bondage for TicklingP.E.T.E., GRLeeGeneral SkillsSat 10:00 AM2hr 30min
LunchSocialSat 12:30 PM45min
Tickle Torture - 4 ElementsP.E.T.E., GRLeeGeneral SkillsSat 1:15 PM1hr 15min
Tickling and Power ExchangeP.E.T.E., GRLeeGeneral SkillsSat 2:30 PM1hr 30min
Erotic TicklingP.E.T.E., GRLeeGeneral SkillsSat 4:00 PM2hr 30min
DinnerSocialSat 6:30 PM1hr
Aftercare for Lees and LersP.E.T.E., GRLeeGeneral SkillsSat 7:30 PM2hr 30min
Integrating Tickling into Mixed ScenesP.E.T.E., GRLeeGeneral SkillsSun 11:00 AM2hr 30min