Return to the programming website


Biographical Information

Generated: Sat Sep 23 21:12:38 EDT 2017

Biographical Information for all Presenters.

See also this full or print this, the description (short), the timeslots (short), the tracks (short), the tracks by time (short), the rooms (short), or the grid.

Fashion ShowEVENTFri 7:30 PM—3hr—Naragansett A
Fashion ShowEVENTFri 7:30 PM—3hr—Naragansett B
Fashion ShowEVENTFri 7:30 PM—3hr—Naragansett C
Fashion ShowEVENTFri 7:30 PM—3hr—418
Post Fashion Show DanceEVENTFri 11:00 PM—2hr—Naragansett A
Post Fashion Show DanceEVENTFri 11:00 PM—2hr—Naragansett B
Post Fashion Show DanceEVENTFri 11:00 PM—2hr—Naragansett C
Post Fashion Show DanceEVENTFri 11:00 PM—2hr—418
Medical Testing -- Boot BlackingLoungeSat 9:00 AM—8hr—Prog. Runner
La Red BallEVENTSat 9:00 PM—4hr—Naragansett A
La Red BallEVENTSat 9:00 PM—4hr—Naragansett B
La Red BallEVENTSat 9:00 PM—4hr—Naragansett C
La Red BallEVENTSat 9:00 PM—4hr—418
Medical Testing -- Boot BlackingLoungeSun 9:00 AM—6hr—Prog. Runner

 


Aimee

BOF: Littles PlaytimeSocialFri 10:00 PM—1hr—Blackstone
Getting Started with BDSMGeneral SkillsSat 10:30 AM—1hr 30min—Naragansett B
Bottom/Submissive/Slave SolutionsPower and Authority ExchangeSat 12:30 PM—1hr 30min—Naragansett B
BOF: PolyfolkSocialSun 12:00 AM—1hr—Prog. Runner

 


Baby Ella

Role Play 104: Age Play, Littles and AB/DLRole PlaySat 5:00 PM—1hr 30min—Blackstone

 


Bendyogagirl

Stretching for Bottoms - Tops WelcomeMovementSat 9:00 AM—1hr 30min—418
Bottom/Submissive/Slave SolutionsPower and Authority ExchangeSat 12:30 PM—1hr 30min—Naragansett B
Reading and Writing Body LanguageCommunicationSat 2:00 PM—1hr 30min—Blackstone
Impact Play 124: Being a Thug & Rough Body PlayImpactSat 3:30 PM—1hr 30min—418
Stretching for Tops - Bottoms WelcomeMovementSun 10:00 AM—1hr 30min—418

 


Beth Kimbell

How to Host a PartyGeneral SkillsSat 9:00 AM—1hr 30min—Naragansett C
Getting Started with BDSMGeneral SkillsSat 10:30 AM—1hr 30min—Naragansett B
BOF: Thelema, Paganism, and SpiritualitySocialSat 8:00 PM—1hr—Prog. Runner

 


Blue Rose

Games Singles SocialSocialSat 5:00 PM—3hr—South County

 


Braden

Meet and Greet: TNG The Next GenerationSocialSat 9:00 PM—1hr—Prog. Runner

 


Calliope

Finding Our Kink Roots in Movies and TVPhotographySat 6:30 PM—1hr 30min—Rest. Annex

 


Cameryn Moore

Phone Whore PerformanceEVENTFri 6:45 PM—1hr—South County
Phone Whore Discussion BreakoutGeneral SkillsFri 9:30 PM—30min—Rest. Annex

 


Casimir

Meet and Greet: Upper Valley MunchSocialFri 9:00 PM—1hr—Prog. Runner

 


Cecilia Tan

Authorial ReadingAuthor ReadingsFri 8:00 PM—2hr—Blackstone
Authorial ReadingAuthor ReadingsSat 11:00 PM—2hr—Blackstone

 


Corey

Meet and Greet: Puppy PoundSocialFri 10:00 PM—1hr—Rest. Annex
Puppy Play 101: Introduction to Puppy PlayRole PlaySun 11:30 AM—1hr 30min—Blackstone

 


Countess

Impact play 106: CaningImpactFri 8:00 PM—1hr 30min—Rest. Annex

 


Courtney Jane

Meet and Greet: NH Seacoast Kinky ConSocialSat 6:00 PM—1hr—Prog. Runner

 


D. L. King Erotica

Authorial ReadingAuthor ReadingsFri 8:00 PM—2hr—Blackstone
Authorial ReadingAuthor ReadingsSat 11:00 PM—2hr—Blackstone

 


DaDoc

Safe Play and YouGeneral SkillsSat 3:30 PM—1hr 30min—Blackstone
Introduction to Medical PlayGeneral SkillsSun 10:00 AM—1hr 30min—Blackstone

 


Dark TeddyBear

Impact Play 104: FloggingImpactSat 2:00 PM—1hr 30min—Naragansett C
Finding Our Kink Roots in Movies and TVPhotographySat 6:30 PM—1hr 30min—Rest. Annex
Airtight Etiquette: How to Organize a GangbangSocialSun 11:30 AM—1hr 30min—Naragansett B

 


DaSade

Top/Dominant/Master SolutionsPower and Authority ExchangeSat 2:00 PM—1hr 30min—Naragansett B
Ask A Rope ExpertRopeSat 9:30 PM—1hr 30min—Rest. Annex
Meet and Greet: The SocietySocialSat 10:00 PM—1hr—Prog. Runner

 


DeLano

Ask A Rope ExpertRopeSat 9:30 PM—1hr 30min—Rest. Annex
Photography 115: Passionate Imagery: Erotic Photography WorkshopPhotographySun 10:00 AM—3hr—Naragansett A

 


Dov

Impact Play 124: Being a Thug & Rough Body PlayImpactSat 3:30 PM—1hr 30min—418
Ask A Rope ExpertRopeSat 9:30 PM—1hr 30min—Rest. Annex
Rope 308: Guerilla BondageRopeSat 11:00 PM—1hr 30min—South County

 


Dr. Bob

How to Please A WomanGeneral SkillsSat 10:30 AM—1hr 30min—418
Communication Effectiveness in the M/s StructurePower and Authority ExchangeSun 10:00 AM—1hr 30min—Naragansett C

 


Griffin

Top/Dominant/Master SolutionsPower and Authority ExchangeSat 2:00 PM—1hr 30min—Naragansett B
An Introduction to the Master/slave mindsetPower and Authority ExchangeSat 6:30 PM—1hr 30min—Blackstone

 


Hacksaw

Reading and Writing Body LanguageCommunicationSat 2:00 PM—1hr 30min—Blackstone

 


Honey Suckle Duvet

Exotic Dance: Please, Tease, Tempt, and TortureMovementSat 12:30 PM—1hr 30min—418

 


Ian

BOF: Littles PlaytimeSocialFri 10:00 PM—1hr—Blackstone
Building a Solid Toy BagGeneral SkillsSat 9:00 AM—1hr 30min—Naragansett B
BOF: PolyfolkSocialSun 12:00 AM—1hr—Prog. Runner

 


Jason

Meet and Greet: TNG The Next GenerationSocialSat 9:00 PM—1hr—Prog. Runner

 


Jawn's Doll

Bottom/Submissive/Slave SolutionsPower and Authority ExchangeSat 12:30 PM—1hr 30min—Naragansett B

 


Kikea

BOF: Fetlife MembersSocialSat 11:00 PM—1hr—Prog. Runner

 


Kyri

Femdom CirclePower and Authority ExchangeSat 9:00 AM—1hr 30min—Blackstone
Top/Dominant/Master SolutionsPower and Authority ExchangeSat 2:00 PM—1hr 30min—Naragansett B

 


La Dresseuse

Pony Play 101: Introduction to Pony PlayRole PlaySat 8:00 PM—1hr 30min—Rest. Annex
Pony PaddockLoungeSun 10:00 AM—5hr—Rest. Annex

 


Lady Cyanide

Femdom CirclePower and Authority ExchangeSat 9:00 AM—1hr 30min—Blackstone
Neko-Chan 101: Find Your Inner Cat/Human HybridRole PlaySat 12:30 PM—1hr 30min—Blackstone

 


Lady Ru'etha

Room InductionCommunicationSat 8:00 PM—1hr 30min—Blackstone
Mind Play 101: Introduction to Erotic HypnosisGeneral SkillsSun 11:30 AM—1hr 30min—Naragansett C

 


Lady Shimla

Meet and Greet: Violet Wand GuildSocialSat 12:00 AM—1hr—Blackstone

 


Leather By Danny

How to Host a PartyGeneral SkillsSat 9:00 AM—1hr 30min—Naragansett C

 


Lord Ramirez

Bringing Dracula to the DungeonRole PlayFri 11:00 PM—1hr 30min—South County
Building a Solid Toy BagGeneral SkillsSat 9:00 AM—1hr 30min—Naragansett B
D/s of the Argentine TangoMovementSat 2:00 PM—1hr 30min—418
Impact Play 207: Japanese War FanImpactSun 1:30 PM—1hr 30min—Blackstone

 


Marah Fellicce

Speed Dating/FlirtingSocialFri 11:00 PM—2hr—Prog. Runner

 


Margaret

BOF: Neko-chan: for the kitties in all of usSocialFri 11:00 PM—1hr—Rest. Annex
Building a Solid Toy BagGeneral SkillsSat 9:00 AM—1hr 30min—Naragansett B
Getting Started with BDSMGeneral SkillsSat 10:30 AM—1hr 30min—Naragansett B

 


Mephki

SIG: HypnosisSocialFri 8:00 PM—1hr—Prog. Runner
Bottom/Submissive/Slave SolutionsPower and Authority ExchangeSat 12:30 PM—1hr 30min—Naragansett B

 


Micah

BOF: Littles PlaytimeSocialFri 10:00 PM—1hr—Blackstone
Getting Started with BDSMGeneral SkillsSat 10:30 AM—1hr 30min—Naragansett B
Top/Dominant/Master SolutionsPower and Authority ExchangeSat 2:00 PM—1hr 30min—Naragansett B
BOF: PolyfolkSocialSun 12:00 AM—1hr—Prog. Runner

 


Michele Serchuk

Photography 115: Passionate Imagery: Erotic Photography WorkshopPhotographySun 10:00 AM—3hr—Naragansett A

 


Michelle D.

BOF: Littles PlaytimeSocialFri 10:00 PM—1hr—Blackstone
BOF: PolyfolkSocialSun 12:00 AM—1hr—Prog. Runner

 


Midori

Speed Negotiation to Get the Play You WantGeneral SkillsFri 9:30 PM—1hr 30min—South County
Rope 110: Hands-On Rope BondageRopeSat 3:30 PM—1hr 30min—Naragansett A
Rope 110: Hands-On Rope BondageRopeSat 3:30 PM—1hr 30min—Naragansett B
Rope 110: Hands-On Rope BondageRopeSat 3:30 PM—1hr 30min—Naragansett C
Military and Interrogation Scenes, AbridgedRole PlaySun 1:30 PM—1hr 30min—Naragansett A
Military and Interrogation Scenes, AbridgedRole PlaySun 1:30 PM—1hr 30min—Naragansett B
Military and Interrogation Scenes, AbridgedRole PlaySun 1:30 PM—1hr 30min—Naragansett C

 


Miss Cindy

Femdom CirclePower and Authority ExchangeSat 9:00 AM—1hr 30min—Blackstone

 


Monique

Meet and Greet: Floating WorldSocialSat 12:00 AM—1hr—Rest. Annex

 


Murphy Blue

Rope 305: Multiple Rope Flower BondageRopeSat 10:30 AM—1hr 30min—Naragansett A
Dancing in the SceneMovementSat 9:30 PM—1hr 30min—Blackstone

 


NaughtyEm

Photography 115: Passionate Imagery: Erotic Photography WorkshopPhotographySun 10:00 AM—3hr—Naragansett A

 


Phoenix

Impact Play 124: Being a Thug & Rough Body PlayImpactSat 3:30 PM—1hr 30min—418

 


Princess Kali

Making Erotic Videos for Fun and ProfitPhotographySat 2:00 PM—1hr 30min—Naragansett A
Coming Out KinkyGeneral SkillsSat 5:00 PM—1hr 30min—Rest. Annex

 


Questioner

BOF: Straitjacket LoversSocialSat 5:00 PM—1hr—Prog. Runner

 


Rabbit

Boot Blacking InteractiveGeneral SkillsSun 1:30 PM—1hr 30min—418

 


Raven Kaldera

BDSM Spirituality: the Ordeal PathPower and Authority ExchangeSat 10:30 AM—1hr 30min—Naragansett C
Transitioning With A Third Gender IdentityGenderSat 12:30 PM—1hr 30min—Naragansett C

 


Renee

Getting Started with BDSMGeneral SkillsSat 10:30 AM—1hr 30min—Naragansett B
GenderliciousGenderSun 10:00 AM—1hr 30min—Naragansett B

 


RiggerJay

Rope 102 : Basic RopeRopeFri 8:00 PM—1hr 30min—South County
SIG: PhotographySocialFri 11:00 PM—1hr—Blackstone
Rope 102 : Basic RopeRopeSat 8:00 PM—1hr 30min—South County
Rope 103: I know a few ties... now what?RopeSat 9:30 PM—1hr 30min—South County

 


RopeRider

SIG: PhotographySocialFri 11:00 PM—1hr—Blackstone
Photography 103: Fucking With Your CameraPhotographySat 9:00 AM—1hr 30min—Naragansett A
Bondage LoungeLoungeSat 10:30 AM—6hr 30min—South County
Bondage LoungeLoungeSun 10:00 AM—5hr—South County

 


Scott Bonelli

Building a Solid Toy BagGeneral SkillsSat 9:00 AM—1hr 30min—Naragansett B

 


Scott Erickson

Coming Out KinkyGeneral SkillsSat 5:00 PM—1hr 30min—Rest. Annex
BOF: Gay MenSocialSat 7:00 PM—1hr—Prog. Runner

 


ShivaKitty

Modeling and PhotographyPhotographySat 11:00 PM—1hr 30min—Rest. Annex

 


Silverdreams

Getting Started with BDSMGeneral SkillsSat 10:30 AM—1hr 30min—Naragansett B
Bottom/Submissive/Slave SolutionsPower and Authority ExchangeSat 12:30 PM—1hr 30min—Naragansett B
Bottoming PresentationGeneral SkillsSun 11:30 AM—1hr 30min—418

 


slave Eric

Bottom/Submissive/Slave SolutionsPower and Authority ExchangeSat 12:30 PM—1hr 30min—Naragansett B

 


Star S

BOF: Friends of Bill W.SocialFri 10:00 PM—1hr—Prog. Runner

 


TheLauren

Forced Femme: It's not just for guys anymoreGenderSat 10:30 AM—1hr 30min—Blackstone
Ask A Rope ExpertRopeSat 9:30 PM—1hr 30min—Rest. Annex

 


Tory

Photography 115: Passionate Imagery: Erotic Photography WorkshopPhotographySun 10:00 AM—3hr—Naragansett A

 


Trialsinner

SIG: PhotographySocialFri 11:00 PM—1hr—Blackstone
Shooting your Partner - Ready, Aim, DesirePhotographySat 12:30 PM—1hr 30min—Naragansett A
Ask A Rope ExpertRopeSat 9:30 PM—1hr 30min—Rest. Annex
Modeling and PhotographyPhotographySat 11:00 PM—1hr 30min—Rest. Annex