Return to the programming website


Sessions Grid for FFF #49

Generated: Wed Oct 18 20:17:02 EDT 2017

Grid of all sessions. (Program details subject to change prior to the event.)

Click on the title to visit the session's the description (short), the presenter to visit their bios (short), the time to visit that section of the schedule (short), or the track name to visit that session's track (short), or look at the tracks by time (short). (Switch indices)

If you wish to have a copy printed, please download the Rooms x Times or Times x Rooms version.

Class Time Vending Duchess Seminar Princess Grand Ballroom
Sat 11:00 AM SIG Service Station - Lounge - 6hr
Jay Falcon
      Vending - Vendor - 6hr
Sat 11:10 AM      
Sat 11:20 AM      
Sat 11:30 AM Community Stickies - Communication - 1hr
Sara Scalper, Skyla, Thista Minai, SweetWisteria, Stephan, Lord Percival(m), RopeRider, P.E.T.E.
Bootblacking: Making a Connection - General Skills - 20min
(Count: 11)
Jay Falcon
Naked Yoga: work out your kinks with yoga... - Movement - 1hr
(Count: 18)
sepiessa
Sat 11:40 AM
Sat 11:50 AM  
Sat 12:00 PM Hypnokink - Hypnosis - 20min
(Count: 52)
LeeAllure
Sat 12:10 PM
Sat 12:20 PM  
Sat 12:30 PM   Lunch Break - General Skills - 20min  
Sat 12:40 PM    
Sat 12:50 PM      
Sat 1:00 PM Rope Lounge: An Afternoon of Ropey Goodness - Rope - 3hr 30min
Nymphetamine
Sexy, Fun and Safe(er)!: A quick overview of safer sex techniques - General Skills - 20min
(Count: 40)
dee
Bullwhip Lounge - Whip - 3hr 30min
Lady Nim
Sat 1:10 PM
Sat 1:20 PM  
Sat 1:30 PM Sadistic Rope - Rope - 20min
(Count: 100)
Lord Percival
Sat 1:40 PM
Sat 1:50 PM  
Sat 2:00 PM Pondering Polyamory - Communication - 20min
(Count: 69)
Skyla
Sat 2:10 PM
Sat 2:20 PM  
Sat 2:30 PM Body Impact - Impact - 20min
(Count: 100)
Sara Scalper
Sat 2:40 PM
Sat 2:50 PM  
Sat 3:00 PM Slow Rope: Exploring the Sensuous Side of Rope Bondage - Rope - 20min
(Count: 100)
RopeRider
Sat 3:10 PM
Sat 3:20 PM  
Sat 3:30 PM Negotiation in Action - General Skills - 20min
(Count: 37)
Lia Love, Iya
Sat 3:40 PM
Sat 3:50 PM  
Sat 4:00 PM Sounding: Urethral Fun - General Skills - 20min
(Count: 41)
Thista Minai
Sat 4:10 PM
Sat 4:20 PM  
Sat 4:30 PM      
Sat 4:40 PM      
Sat 4:50 PM      
Sat 5:00 PM          
Sat 5:10 PM          

Click on the title to visit the session's the description (short), the presenter to visit their bios (short), the time to visit that section of the schedule (short), or the track name to visit that session's track (short), or look at the tracks by time (short). (Switch indices)

If you wish to have a copy printed, please download the Rooms x Times or Times x Rooms version.