Return to the programming website


Sessions Grid for FFF #39

Generated: Wed Oct 18 20:14:04 EDT 2017

Grid of all sessions. (Program details subject to change prior to the event.)

Click on the title to visit the session's the description (short), the presenter to visit their bios (short), the time to visit that section of the schedule (short), or the track name to visit that session's track (short), or look at the tracks by time (short). (Switch indices)

If you wish to have a copy printed, please download the Rooms x Times or Times x Rooms version.

Class Time Frank Jones Glass
Sat 11:30 AM Fleadom Trail - Social - 45min
Opn
Sat 11:45 AM
Sat 12:00 PM
Sat 12:15 PM  
Sat 12:30 PM Whip Demonstration - Whip - 30min
Domino
Sat 12:45 PM
Sat 1:00 PM  
Sat 1:15 PM Getting Good Head: Face Slapping and Hair Pulling for Play - Impact - 30min
Courtney Jane
Sat 1:30 PM
Sat 1:45 PM  
Sat 2:00 PM Advanced Rope Work: Sample what the world of rope has in store. - Rope - 30min
RiggerJay
Sat 2:15 PM
Sat 2:30 PM  
Sat 2:45 PM Tickle Play - General Skills - 30min
P.E.T.E.
Sat 3:00 PM
Sat 3:15 PM  
Sat 3:30 PM Flogging Demo - Impact - 30min
Renegade
Sat 3:45 PM
Sat 4:00 PM  
Sat 4:15 PM  

Click on the title to visit the session's the description (short), the presenter to visit their bios (short), the time to visit that section of the schedule (short), or the track name to visit that session's track (short), or look at the tracks by time (short). (Switch indices)

If you wish to have a copy printed, please download the Rooms x Times or Times x Rooms version.