Return to the programming website


Sessions Grid for FFF #18

Generated: Wed Dec 13 2:32:21 EST 2017

Grid of all sessions. (Program details subject to change prior to the event.)

Click on the title to visit the session's the description (short), the presenter to visit their bios (short), the time to visit that section of the schedule (short), or the track name to visit that session's track (short), or look at the tracks by time (short). (Switch indices)

If you wish to have a copy printed, please download the Rooms x Times or Times x Rooms version.

Class Time Vending Amphitheatre Waterford Lenox
Sat 10:00 AM Vending - Saturday - Vendor - 8hr
Vivienne
     
Sat 10:30 AM      
Sat 11:00 AM      
Sat 11:30 AM      
Sat 12:00 PM Latex 1: Obscure Fetish to Popular Culture Explosion - General Skills - 1hr 30min
Baroness Latex(m)
Spanking: or Beating Ass, as Lolita calls it - Impact - 1hr 30min
Lolita Wolf(m)
Exhibitionism for the Shy - General Skills - 1hr 30min
Dr. Robert Lawrence, Dr. Carol Queen(m)
Sat 12:30 PM
Sat 1:00 PM
Sat 1:30 PM      
Sat 2:00 PM Single Tails for Beginners - Impact - 1hr 30min
Bob Deegan(m)
Foot Fetish for Tops - General Skills - 1hr 30min
Boymeat(m)
Introduction to BDSM - General Skills - 1hr 30min
Kim Airs(m)
Sat 2:30 PM
Sat 3:00 PM
Sat 3:30 PM      
Sat 4:00 PM Rope Bondage: Easy, Sexy, and Fun - Rope - 1hr 30min
Midori(m)
Pervertibles - General Skills - 1hr 30min
Lolita Wolf(m)
Single Tails for Experienced Players - Impact - 1hr 30min
Bob Deegan(m)
Sat 4:30 PM
Sat 5:00 PM
Sat 5:30 PM      
Sat 6:00 PM        
Sat 6:30 PM        

Click on the title to visit the session's the description (short), the presenter to visit their bios (short), the time to visit that section of the schedule (short), or the track name to visit that session's track (short), or look at the tracks by time (short). (Switch indices)

If you wish to have a copy printed, please download the Rooms x Times or Times x Rooms version.

Class Time Vending Amphitheatre Waterford Lenox
Sun 10:00 AM Vending - Sunday - Vendor - 7hr
Vivienne
     
Sun 10:30 AM      
Sun 11:00 AM      
Sun 11:30 AM      
Sun 12:00 PM Bondage Outside the Box: Creative Ways to Re-Think Bondage - Rope - 1hr 30min
Midori(m)
Latex 2: Toys and Play for the Sophisticated Fetishist - General Skills - 1hr 30min
Baroness Latex(m)
Sensory Deprivation & Control - General Skills - 1hr 30min
Lolita Wolf(m)
Sun 12:30 PM
Sun 1:00 PM
Sun 1:30 PM      
Sun 2:00 PM Ask the Doctors - General Skills - 1hr 30min
Dr. Robert Lawrence, Dr. Carol Queen(m)
Sensual Caning - Impact - 1hr 30min
Boymeat(m)
Toy Use in Play - General Skills - 1hr 30min
Kim Airs(m)
Sun 2:30 PM
Sun 3:00 PM
Sun 3:30 PM      
Sun 4:00 PM Informal Q&A session: with various presenters and NELA staff - General Skills - 1hr    
Sun 4:30 PM    
Sun 5:00 PM        
Sun 5:30 PM        

Click on the title to visit the session's the description (short), the presenter to visit their bios (short), the time to visit that section of the schedule (short), or the track name to visit that session's track (short), or look at the tracks by time (short). (Switch indices)

If you wish to have a copy printed, please download the Rooms x Times or Times x Rooms version.