Return to the programming website


Sessions Grid for Tickle Me Silly II

Generated: Mon Oct 23 9:28:20 EDT 2017

Grid of all sessions. (Program details subject to change prior to the event.)

Click on the title to visit the session's the description (short), the presenter to visit their bios (short), the time to visit that section of the schedule (short), or the track name to visit that session's track (short), or look at the tracks by time (short). (Switch indices)

If you wish to have a copy printed, please download the Rooms x Times or Times x Rooms version.

Class Time Rotunda
Sun 10:00 AM Intros, Icebreakers & Negotiation - General Skills - 1hr
P.E.T.E.(m), GRLee
Sun 10:30 AM
Sun 11:00 AM Body Exploration and Bondage Techniques - General Skills - 2hr
GRLee(m), P.E.T.E.
Sun 11:30 AM
Sun 12:00 PM
Sun 12:30 PM
Sun 1:00 PM Break for Lunch - Social - 1hr 30min
Sun 1:30 PM
Sun 2:00 PM
Sun 2:30 PM Re-entry - General Skills - 30min
P.E.T.E., GRLee(m)
Sun 3:00 PM Tools, Torture and the Mindfuck - General Skills - 2hr
P.E.T.E.(m), GRLee
Sun 3:30 PM
Sun 4:00 PM
Sun 4:30 PM
Sun 5:00 PM Dinner Break - Social - 2hr
Sun 5:30 PM
Sun 6:00 PM
Sun 6:30 PM
Sun 7:00 PM NELA Play Party & Shenanigans - EVENT - 5hr
Sun 7:30 PM
Sun 8:00 PM
Sun 8:30 PM
Sun 9:00 PM
Sun 9:30 PM
Sun 10:00 PM
Sun 10:30 PM
Sun 11:00 PM
Sun 11:30 PM
Mon 12:00 AM  
Mon 12:30 AM  

Click on the title to visit the session's the description (short), the presenter to visit their bios (short), the time to visit that section of the schedule (short), or the track name to visit that session's track (short), or look at the tracks by time (short). (Switch indices)

If you wish to have a copy printed, please download the Rooms x Times or Times x Rooms version.